lördag 23 februari 2008

Ny liten vana

5 minuter innan jag ska sova (precis när jag varit på toaletten) blir jag jättejättetörstig. Samma som hungern, det bara smäller till så måstejag ha vatten, massor av vatten. Jag hinkar i mig flera glas på raken , vtvattnet svämmar över i mungiporna, jag bara fortsätter utan att ha någon möjlighet att stoppa mig själv.

Kluckandes går jag sedan upp för trappen och kryper till sängs för att ca 3 timmar senare vakna lika kissnödig som jag nyss var törstig. Men jag är så jäkla trött på natten (och på kvällen och på morgonen) så jag ligger där och drömmer kissdrömmar (antingen att jag kissar jättemycket, att jag dricker massor eller att jag badar och får vatten hällt över hela mig) och ”är på väg på toa” de gånger då jag vaknar till. Några timmar senare så pallrar jag mig tillslut ner för trappen och kissar i en evighet.

Ja det var min nya lilla vana.

2 kommentarer:

Namn: Linda Ohlsson sa...

Vilken lyx att bara behöva kissa 3 timmar senare. Jag är törstig precis hela tiden men framförallt på kvällarna och på nätterna måste jag gå upp 6-8ggr. Hade vant mig med det och gick typ upp i sömnen men nu har jag så lågt blodtryck att jag måste resa mig stegvis för att inte trilla omkull så då måste jag vakna helt för att gå upp. Suckalainen :/

Katarina sa...

Linda: Ja det är tydligen lyxigt...det var ju lite värre med 6-8ggr/natt! Min mamma sa till mig också när jag gnällde lite över att varkna EN gång under natten, "vänta bara" sa hon! :)

Åh vad jobbigt med blodtrycket, inte kul alls de. Jag har också kört lite sömngång men eftersom vi renoverar badrummet uppe nu så får jag vakna till en stund, i alla fall för att ta mig nedför trappan!