söndag 9 mars 2008

Vår lilla 08:a

Jag har kommit på en sak. Med största sannolikhet så blev denna lilla bebis tillverkad i Stockholm. Dessutom blir den ju född -08, en 08:a alltså. Så i princip kan man säga att åtminstone en liten del av denna lilla krabat är stockholmare! Vi kanske redan nu ska börja uttrycka oss så att den lilla människan förstår oss. Typ sluta säga Bääääbisen (uttalas som fårljudet i början) och istället säga beeebisen. :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tja Katta! Grattis till beeebisen! Gu va mysigt å vara gravid! Saknar lite den tiden... Var också sugen på surt - å vi fick juh en Tea, men vet inte om det är så vetenskapligt bevisat d där ;) Ja säger me bebis ist för bäbis! Tea måste ju få lära sig lite av Pas uppsalensiska också å inte bara den breeeda norrländskan! Själv håller ja på å buda på ett hus idag. Är såååå nervös! Fattar inte varför inte mäklarn ringer snart å säger att huset e vårt! Hare bäst!/LindaW

Katarina sa...

Tjena bruden! Kul att du skriver! Vad härligt med fler i bekantskpskretsen som har små egna famljer! :) Ja jag känner verkligen att det är en tjej! Vi får se i april på ultraljudet vad det ska bli! längtar! Ah vad spännande med budgivning, klrt ni får det! Vart ligger det?
Ha det så himla bra! Hoppas vi ses snart! Stor kram!

Anonym sa...

Tja! Vi vann budgivningen!! Ligger på Stenhammar, Domherrev. Ska skriva im så inget är 100 klart än, men nära! Känns skitläbbigt att köpa sitt första hus! Men mysigt å ql också såklart! Nu är tankarna mest upptagna på vilka färger å tapeter vi ska ha. På ett sätt skulle ja kunna måla allt vitt å sen ha massa färg på kuddar, gardiner osv, men är det trist? Har Du några tips?? Hur skulle Du inreda ett hus om Du fick fria händer? ;)